За контакти с фирмата:
гр.Асеновград, бул.Цар Иван Асен 2 №125 0898535077
Регион: Пловдив
Град: Асеновград
Преглеждания: 5700
( Рейтинг 6.0 / 6)

Компост ООД Асеновград произвежда възможно най-естествения тор от червеи с най-високо качество и показатели под марката Wormycompost.

органични торове компост асеновград
Добави коментар Запитване към Фирмата
 • органично земеделие
 • органични торове
 • биотор
 • компост
 • естествени торове
 • тор от червеи
 • органична храна
 • биохумос
 • биотор асеновград
 • здравословна храна
 • хоризия
Органично земеделие Компост - Биотор, Биохумос
Органично земеделие Компост - Биотор, Биохумос
Органично земеделие Компост - Биотор, Биохумос

Органично земеделие Компост ООД
Биотор, Биохумос

Ние вярваме, че животът и здравето зависят от почвата и поради тази причина полагаме усилия за подобряване на природата.

Компост ООД произвежда възможно най-естествения тор от червеи с най-високо качество и показатели под марката Wormycompost в автоматични басейни, известни още под името "система за постоянен поток", която е собствено изобретение, в открито помещение с площ 6000 м2 и закрито помещение с площ 2500 м2 в Асеновград, с помощта на милиони малки екологични работници (червеи), като торът е много по-плодороден и по-полезен в сравнение с произведения в открити помещения вермикомпост и се добива в напълно хигиенична среда, далеч от всякакви вредни насекоми и бактерии. За да се запознаете с това естествено чудо може да се свържете с нас, за да получите информация за отглеждането на истински органични продукти в по-здравословна почва.

Ние мечтаем да постигнем едно по-естествено, по-здравословно бъдеще, без химически препарати и едно поколение, което се храни с напълно естествени храни.

Спорен е въпросът дали причината за намаляването на даровете на природата е увеличаване броя на населението по света или фактът, че повишаване на населението природата постепенното се унищожава с цел постояване на нови домове. Но едно е сигурно и това е, че от години здравето на хората и природата постепенно влошават качествата си заради подобрителите за почва, които използваме, за да се възползваме максимално от останалите земеделски земи, заради химическите торове, които се използват за увеличаване на реколтата, заради химическите хормони, които се използват с цел плодовете или зеленчуците да бъдат с по-големи размери и заради земеделските лекарства, които се използват за предпазване на реколтата от вредители.

Ние вече не желаем да се храним с плодове и зеленчуци, които са отгледани в отровени земи. Не искаме зелените зеленчуци, които консумираме с мисълта, че са здравословни, да отравят телата ни и да гледаме как природата се унищожава с бързи темпове. Нашата цел е бъдещото поколение да израсне по-здраво. Затова работим за едно здравословно бъдеще и здравословна природа, в която да се отглеждат наистина здравословни продукти. През годините, в които работихме в тази насока и използвахме произведения в резултат на извършените изследователски и развойни дейности тор от червеи за торене на продуктите, които отгледахме сами и достигнахме желаната здравословност и екологичност на плодовете и зеленчуците, които да консумират семействата ни. Основната ни мечта е да ви предоставим екологично чисти и здравословни плодове и зеленчуци, които са отгледани с тор от червеи и изглеждат като току-що откъснати.

органични торове

Компост ООД разпространява тора от червеи и подпомага доставянето на напълно органични земеделски продукти по целия свят. Изнася до всички държави в света 100 % органичен тор от червеи, който произвежда под марката Wormycompost и работи за повишаване на осведомеността на всички земеделци и потребители относно факта, че органичното земеделие трябва да се постигне чрез използване на напълно органични торове.