За контакти с фирмата:
гр. Тетевен, ул. Иван Вазов 172 0888587011 067854555
Регион: Ловеч
Град: Тетевен
Преглеждания: 8352
( Рейтинг 6.0 / 6)

Хотел Еница разполага с отлична материална база, която осигурява на гостите на хотела възможността за пълноценен отдих, делова дейност, развлечения, спорт и всички удобства, необходими на посетители за един приятен и комфортен престой.

хотел еница тетевен, семеен хотел тетевен
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • хотел еница
  • хотел тетевен
  • еница тетевен
  • семеен хотел тетевен
  • семеен хотел ловеч
  • семейна почивка тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен
Хотел Еница Тетевен, Семеен хотел Тетевен

Хотел Еница Тетевен

хотел еница тетевен

Прекрасният бутиков семеен Хотелски комплекс Еница е разположен на 100 км. източно от София, в самия град Тетевен, на главен път град Тетевен - село Рибарица.

Комплексът се намира на чудесно място, сградата впечатлява със своя съвременен и модерен архитектурен стил, както и изчистения си интериорен дизайн. Хотелски комплекс Еница предлага разнообразие от възможности за пълноценна почивка, делова дейност, развлечения, спорт и всички удобства, както за краткотраен - така и за дългосрочен престой.

 

Настаняване в Хотелски комплекс
Еница - Тетевен

Хотел Еница предлага настаняване в 9 тройни стаи, 3 двойни стаи, 1 студио и 3 апартамента, обзаведени в елегантен и уникален стил, с панорамни тераси - разкриващи чудесен изглед към планината и реката.
Помещенията разполагат с: телевизор с кабелна телевизия, климатик, тераса с изглед към планината и реката, хладилник и интернет достъп.

Стая “ПРОЛЕТ”

стая пролетТри отделни легла - Стаята е в приятни наситени зелени тонове. Картините и завивките допринасят за усещане на пролетно настроение.

Стая “ЛЯТО“

стая лятоТри отделни легла - Стаята в топъл жълт нюанс те потапя в лятна атмосфера дори и в мрачни и студени дни.

Стая “ЕСЕН“

staya-esenТри отделни легла - Оранжевият цвят и есенните композиции те карат да почувстваш този прекрасен сезон.

Стая “ЗИМА“

staya-zimaТри отделни легла - “Зима” е елегантно студио с мини кухня, цветово решено в класическото съчетание на бяло и черно.

“МОРСКА СТАЯ“

morska-stayaСпалня + единично легло. Синият цвят е задължителен за това изпълнение. От стените надничат морски пейзажи, а на нощните шкафчета се усмихват весели морячета.

“СТАЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ“

staya-vluibeniteСпалня. Голямо червено сърце над леглото- символът на любовта и завивки на сърца разпалват страстите на посетителите.

“РОЗОВА СТАЯ“

rozova-stayaДве отделни легла. В тази розова атмосфера можеш да помечтаеш и да избягаш поне за малко от напрегнатото ежедневие.

“ТЕТЕВЕНСКА СТАЯ“

tetevenska-stayaСпалня. Застлана с ръчно тъкани килими и завивки, изработени от местни занаятчии. Стаята пресъздава атмосферата на автентичния тетевенски бит, а на снимките по стените може да се види стария град.

“РЕТРО СТАЯ“

retro-staya2 бр. – Спалня + единично легло. Старинни мебели и топли цветове са характерни за тази стая. В нея можеш да се почувстваш като потомък на стар аристократичен род.

“ШОКЛАДОВА СТАЯ“

shokoladova-stayaСпалня + единично легло. Стаята е с топъл шоколадов цвят, със завеси наподобяващи водопад от млечен шоколад, елегантни мебели и приятни шоколадови изненади.

“ЛИЛАВА СТАЯ“

lilava-staya2бр – Спалня + единично легло. Лилавият цвят е любим на много хора, защото се смята, че има положително въздействие и силна позитивна енергия. Лилавото е цвят с особено значение и дълбоки корени в символизма. От една страна, е смятан за цвят на духа, защото се свързва със седмата чакра и вътрешната хармония, затова се препоръчва на хора, които търсят духовно удовлетворение.

АПАРТАМЕНТИ

apartamenti3 бр. - Спалня + две отделни легла и разтегателен диван. Уютът, спокойствието и комфортът на големите спални и кокетните холчета гарантират пълноценната почивка на гостите.