За контакти с фирмата:
София, ж.к. Люлин 4 бл. 443, партер 0897004675
Регион: София
Град: София
Преглеждания: 5112
( Рейтинг 6.0 / 6)

Ако търсите място, където да организирате един весел рожден ден за Вашето дете и неговите приятелите в ж.к. Люлин 4, то детски клуб Грозното пате е Вашето място.

детски клуб грозното пате, детски център софия, парти
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • детски клуб софия
  • детски център софия
  • грозното пате софия
  • детски клуб грозното пате
  • детски център грозното пате софия

Детски парти център Грозното пате София

детско парти грозното пате

Организиране на детски партита и детски рождени дни в детски клуб Грозното - Люлин 4

Ако търсите място, където да организирате един весел и запомнящ се рожден ден на Вашето дете и неговите приятели в ж. к. Люлин 4, то детски клуб Грозното пате е Вашето място. Тук Ви посреща екип от организатори и аниматори, които ще се съобразят с Вашите желания и ще подготвят обстановката за всеки празничен повод - детско парти, имен ден, рожден ден, посрещане на първия учебен ден и други.

Детски клуб Грозното пате, който се намира в Софийския квартал Люлин 4, разполага с екип от професионални аниматори, които работят с любов към децата, забавляват ги, вдъхновяват ги, предизвикват въображението им.

Можете да разчитате на детски клуб Грозното пате не само за организацията на рожден ден и парти, но и за почасово гледане и лятна занималня.

Разгледайте нашите предложения в секция "Oфepти oт Дeтcĸи ĸлyб Гpoзнoтo пaтe"

детски партита софия
Можете да запазите час за отбелязването на рожден ден на Вашето дете, ако оставите капаро в размер 50 лева. Капарото не се връща, но детски клуб Грозното пате предлага възможност да преместите датата в рамките на един месец в удобен за Вас ден.

Детски парти център Грозното пате - 0897 004 675