За контакти с фирмата:
гр. София, бул. Ботевградско шосе 176 0899338888 0899196813
Регион: София
Град: София
Преглеждания: 6097
( Рейтинг 6.0 / 6)

БАШЕВ 09 ЕООД е фирма с дългогодишен опит и специализирана в производство и търговията на дървен материал, която разполага с производствена база в град Сърница.

дървен материал с високо качество башев 09, греди софия
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • дървен материал софия
  • дървен материал
  • разбичване на дървен материал
  • рендосване по договаряне софия
  • транспорт на дървен материал софия
  • пелети софия
  • кофражни дъски софия
  • челни дъски софия
дървем материал

БАШЕВ 09 ЕООД - ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

дървен материал башев

БАШЕВ 09 ЕООД е фирма с дългогодишен опит и специализирана в производство и търговията на дървен материал, която разполага с производствена база в град Сърница и два склада с площ 7дка и постоянна складова наличност от 1000м3 на територията на град София. Склад 1 се намира бул. Ботевградско шосе 176, склад 2 кв.Горна баня ул Бойчо Бойчев 75 /околовръстен път/разклона за Oвча купел 2, намиращи се на лесно и комуникативно място. При нас можете да намерите богат избор на дървен материал, греди, дъски, талпи, сачак, челни дъски, дюшеме, ребра, первази, OSB, хидр.шперплат, хидро изолация /воалит/, битумни керемиди и др.

РАЗПОЛАГАМЕ С ПОСТОЯННАТА СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ С ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ.

башев гради дървен материал производство на дърво

Услугите ни са с високо качество и на добри цени и добро обслужване от клвалифицирани служители, които могат да Ви дадат необходимата професионална информация. Ние изпълняваме специални поръчки, независимо от сечението и дължината, с много добро качество и коректност и спазваме определения срок за изпълнение. Ние извършваме доставки до адрес, разполагаме със собствен транспорт, бордови камион, самосвал и авто кран за разтоварване. В нашите складови бази разполагаме с дървообработващи машини за разбичване, рендосване, калиброване. Също така предлагаме на своите клиенти сушене и импрегниране на дървен материал.

 
рендосване на дърво
транспорт по договаряне
разбичване софия

Дървен материал с високо качество Башев 09 ЕООД