За контакти с фирмата:
гр. Вършец, ул. Хисаря, местност Милкини Ливади 0889236771
Регион: Монтана
Град: Вършец
Сфери на дейност: Хотели Къща за гости
Преглеждания: 3619
( Рейтинг 6.0 / 6)

Новоизградената къща за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво. Предназначена е за 19 места за посетители. Първия етаж на къщата е организиран с входно антре, предверие със стълба към второто и сутеренното ниво.

къща за гости панорама 3d, панорама къща за гости вършец
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • Панорама 3Д
  • Къща за гости
  • Панорама
  • Почивка
  • гр. Вършец
  • семеен хотел
  • Panorama 3D
Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D

Къща за гости Панорама 3D Вършец

къща за гости вършец панорама Новоизградената къща за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво!

Предназначена е за 19 места за посетители. Първия етаж на къщата е организиран с входно антре, предверие със стълба към второто и сутеренното ниво. Срещу стълбата, към предверието има тоалетна с мивка. Предверието е пространствено свързано с разположената в югозападната част на етажа трапезария. В нея са организирани 22 места за хранене. През три стъпала от трапезарията е достъпна кухнята, разположена в северозападната част на първия етаж.

При прехода между трапезарията и кухнята кухненските шкафове преминават в бар-плот. В североизточния ъгъл на трапезарията е проектирана ъглова камина, която служи и като параван, скриващ подхода към разположените в североизточната част на етажа две спални помещения. Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05м. Кухнята, килера и спалните помещения са със светла височина 2,60м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата.

вършец къща за гости

Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, от където се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най – високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – от тук носи името си : Панорама 3D. В непосредствена близост с вратата към верандата е изградено огнище. Срещу огнището, под навеса е разположена маса за хранене с 10 места, а под колоните още три маси по 4 места. В северната си част верандата се свързва чрез стълба с теренната площадка около къщата.

До вторият етаж на къщата за гости се достига по трираменната стълба, излизаща в просторна дневна, разположена над трапезарията. В центъра на дневната са организирани няколко къта за сядане. Местата за сядане са разположени така че да имат поглед към панорамата, която се разкрива през остъклените витрини на западната и южната фасади на дневната. Пред витрините, по цялата им дължина, е проектирана просторна тераса, частично покрита с дървена пергола. В източната част на дневната, в образуваната пространствена ниша при стълбата, е организиран интернет-кът с две места. На етажа - в северната и североизточната му част се разполагат и три спални помещения с бани към тях.

Почивка

почивка вършец

Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие.

Туризъм

туризъм вършец

Благодарение на уникалното си местоположение и усилията на местния бизнес, Стара планина е една от най-посещаваните туристически дестинации.

Празненства

празненства вършец

Трапезарията има възможност да се преустрои на конферентна зала за провеждане на вашият фирмен тийм билдинг или презентация.

Тийм билдинг

билдинг вършец

Неповторимата панорамна гледка към величествения Балкан и околностите е мястото за Вашите тържества на открито.

Районът на Стара планина е изпъстрен с красива природа и уникално културно–историческо наследство, което дава много възможности за бизнес туризъм. Конкретният предмет на настоящата инвестиция, а именно – изграждане на нова къща за гости в град Вършец, е уникален по своя характер. Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие на класически балнео и селски туризъм, имащо потенциал за привличане на местни и чужди туристи през всички сезони на годината.

къща за гости
къща за гости вършец
varshec-kashta