За контакти с фирмата:
гр. Шумен пл. Освобождение № 7, етаж 2 054800067 0895665542 0885044108
Регион: Шумен
Град: Шумен
Преглеждания: 4928
( Рейтинг 6.0 / 6)

ДЖИ АЙ АКАУНТ е специализирано счетоводно предприятие, което предоставя професионални услуги в сферата на счетоводното обслужване, данъчни консултации и администрирането на личен състав и възнагражденията на своите клиенти.

счетоводна кантора джи ай акаунт шумен, счетоводство
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • счетовдни услуги Шумен
  • счетоводна кантора Шумен
  • счетоводител Шумен
  • счетоводна къща Шумен
Счетоводна кантора Джи Ай Акаунт Шумен
Счетоводна кантора Джи Ай Акаунт Шумен
Счетоводна кантора Джи Ай Акаунт Шумен

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА ДЖИ АЙ АКАУНТ ООД ШУМЕН - Професионални счетоводни услуги и данъчни консултации.

счетоводство шумен

Джи Ай Акаунт е специализирано счетоводно предприятие, което предоставя професионални услуги в сферата на счетоводното обслужване, данъчни консултации и администрирането на личен състав и възнагражденията на своите клиенти.

Мисията на Джи Ай Акаунт е да създаде спокойствие на клиентите си, като им помага да управляват своите финансово - счетоводни процеси с качествени услуги.

Нашият екип е с богат опит в счетоводството на производствени предприятия от секторите на хранително-вкусовата промишленост, леката и тежката промишленост, търговията с бързооборотни стоки и горива, строителни предприятия и фирми в сферата на услугите.

Именно този опит ни е научил, че всеки бизнес в съвременните икономически условия има своята уникалност и ние се стремим в пълна степен да задоволим вашите специфични нужди във финансово-счетоводната му част и управлението на човешките ресурси и ТРЗ.

 

Услуги от ДЖИ АЙ АКАУНТ ООД

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ
ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ
ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
счетоводни услуги