За контакти с фирмата:
гр. София, ж.к. Разсадника, бл. 29, вх. Г 0887861846
Регион: София
Град: София
Преглеждания: 4744
( Рейтинг 6.0 / 6)

Сватбена и парти агенция Event Surprises извършва цялостна или частична организация на сватби или други специални събития.

сватбена и парти агенция event surprises
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • сватбена агенция софия
  • парти агенция
  • организиране на тържества
  • сватбени услуги софия
  • корпоративни събития
  • сватби софия
  • сватбена украса
  • организация на сватба
Сватбена и парти агенция Event Surprises
Сватбена и парти агенция Event Surprises
Сватбена и парти агенция Event Surprises
Сватбена и парти агенция Event Surprises
Сватбена и парти агенция Event Surprises

Сватбена и парти агенция - Event Surprises

“Event Surprises” е екип от млади професионалисти с креативно мислене; много идеи и огромно желание за работа. Нашият екип е готов да сбъдне Вашите мечти. С радост ще бъдем до Вас, при всяка една стъпка от организацията и планирането на Вашето СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ. Дали това ще е Вашият рожден ден или Вашата сватба, ние ще Ви помогнем и с удоволствие ще ги превърнем във вълшебни мигове.

Всяко събитие е неповторимо изживяване, както за домакините и гостите, така и за организаторите на събитието. Доверете ни се, с нашият професионализъм и страст, ще реализираме и претворим всеки труден детайл в мигове, запечатени за години напред, в красиви спомени, споделяни с Вашите близки поколения след Вас.

Екипът от „вълшебници – професионалисти” /както го наричам аз/, ще организира вашия празник от „А” до „Я”. Ще ви предложим разнообразно сватбено портфолио, с богата гама от сватбени услуги, съобразена от вашите желания.

В сватбеното ни портфолио имаме специален пакет за младоженци с нестандартно мислене, наречен: ”Нетрадиционна сватба

Освен че може да планираме вашето сватбено празненство, ние ще ви предложим разнообразна гама от събитийни услуги: организация на „Парти Изненада” - за Ваш приятел или любим човек, „Романтична изненада”- за Вашия любим/а, за деня на влюбените - „Св. Валентин” или за друг специален повод

И не на последно място, “Event Surprises”, предлага и организация на корпоративни събития – Презентации, Семинари, Конференции и Делови срещи.

Аз, Сватбен агент и Събитиен мениджър Гергана Йорданова, и "Event Surprises" ще превърнем Вашата Мечтана Сватба в Реалност, в Магия, в Перфектната Сватба, или ще изненадаме Вашата половинка с Романтична изненада

сватбена агенция event surprises

За нас една Сватба е Неповторимо Приключение, което остава вълшебни спомени, затова ние от Сватбена агенция „Event Surprises” отделяме специално внимание на всеки един детайл от Сватбеното тържество. Основната ни цел е организиране на Перфектна сватба.

 
сватбена агенция софия