За контакти с фирмата:
гр. София 1113, бул. Цариградско шосе 83, вход А, офис 1 0888277154
Регион: София
Град: София
Сфери на дейност: Услуги Счетоводни услуги
Преглеждания: 3872
( Рейтинг 6.0 / 6)

Счетоводна къща Евробалaнс е динамично развиваща се фирма с основен предмет на дейност - счетоводно обслужване на предприятия, счетоводни, финансови и търговски консултации на заинтересовани лица, финансов анализ, данъчни и трудови консултации.

счетоводна къща евробаланс софия,счетоводни услуги софия
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • счетоводна къща
  • бизнес обслужване
  • счетоводна къща софия
  • счетоводство софия
  • обработка на заплати
евробаланс софия

Счетоводна къща Евробаланс София

В условията на динамична икономическа среда всяка фирма се стреми към намаляване на разходите без влошаване на качеството. Възможност за това е възлагане на счетоводното обслужване на Cчетоводна къща Евробаланс, която ще го прави по-евтино, по-професионално и по-отговорно.

Счетоводна къща Евробаланс е създадена като специализирано счетоводно предприятие през 2002 година. Управителите са с над 30 години практически счетоводен опит в разнообразни сфери на стопанската активност в България.

Ние работим с квалифицирани специалисти и постоянни външни сътрудници за пълно счетоводно обслужване. Използваме модерни счетоводни практики и двустепенен контрол на счетоводните записи.

Нашите основни принципи на работа са: вярно, точно и честно отразяване стопанската дейност на нашите клиенти, взаимно доверие и пълна дискретност.

За договорената цена получавате всичко, така че Ваша грижа да бъде Вашият бизнес, а наша отговорност – Вашето счетоводство и данъци.

Мисия и визия

счетоводно обслужване ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Обслужвайки десетки клиенти от различни браншове, за нас няма тайни в счетоводството и данъците. Нашите служители имат богат опит, който умело прилагат в работата с нашите клиенти.

ОТГОВОРНОСТ

В нашите договори с клиентите е лимитирана отговорността за всички грешки по наша вина. Това не може да бъде уговорено с никой главен счетоводител на трудов договор.

ЛОЯЛНОСТ

Ние правим всичко необходимо, за да защитим правата на клиентите си пред данъчната администрация, осигурителния институт и други местни институции, постигайки винаги оптимални решения и резултати.

ИЗГОДА

Възнаграждението, което бихте ни заплащали, е значително по-малко от разходите за Вашите счетоводители, техните работни места и компютри, нужния им софтуер, консумативи, абонаменти и обучения.

ГЪВКАВОСТ

Ние предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в своята работа и за разлика от служителите, наети по трудов договор, ние не излизаме в отпуск и не боледуваме.

счетоводни услуги софия

Счетоводна къща Евробаланс е основана през 2002 година в резултат на нарастващите нужди на бизнес средата за професионални и надежни финансово-счетоводни услуги от независими счетоводни предприятия