За контакти с фирмата:
гр. София, ул. Яворец 11 0888940155
Регион: София
Град: София
Преглеждания: 3414
( Рейтинг 4.6 / 6)

Ние, от НЕКСТ-РЕ, сме коректни и честни. Защитаваме интереса на нашите клиенти без значение дали продават, купуват имот или ни се доверяват да го управляваме. Ценим Вашето време и знаем, че то струва пари.

next real estate - недвижими имоти софия и българия
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • недвижими имоти софия
  • next real estate софия
  • квалифицирани брокери софия
  • управление на имоти софия
недвижими имоти софия

Разгледайте най-аткрактивните ни предложения за продажби на имоти или отдаване под наем.

недвижими имоти ВИЗИЯ И МИСИЯ

Ние, от НЕКСТ-РЕ, сме коректни и честни. Защитаваме интереса на нашите клиенти без значение дали продават, купуват имот или ни се доверяват да го управляваме. Ценим Вашето време и знаем, че то струва пари.

Непрекъснато се развиваме и подобряваме качеството на обслужване. И имаме доказателства за това – доволните ни клиенти! Гарантираме, че нашите брокери са коректни и лоялни, лично обвързани и ангажирани с всяка една стъпка от цялостния процес на всяка сделка. Но преди всичко те са професионалисти и защитават Вашите интереси!

 
професионално отношение ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Ние сме доказани професионалисти. Знаем какво да Ви предложим и винаги ще Ви дадем полезни и честни съвети.

цени ЦЕНИ

Всеки иска най-доброто за своите пари. Ние сме изключително гъвкави и винаги търсим най-доброто съотношение цена-качество.

лично отношение ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

Ние сме развиваща се компания и сме изцяло отдадени на Вас и Вашите интереси. Имаме индивидуален подход към всеки клиент.

коректност КОРЕКТНОСТ

Стремим се да създадем коректни и приятелски взаимоотношения. И винаги го постигаме!

БРОКЕРИ

Нашите брокери са високомотивирани специалисти с богат опит при търсенето, оценката, предлагането и управлението на имоти. Те ще ви консултират коректно за всяка стъпка – от идеята да купите или продадете вашия имот до крайното финализиране на сделката.

 
софия недвижими имоти

Next Real Estate - Недвижими имоти София

Родихме се като “Некст-РЕ” ООД през 2010 г. в София. Амбициозни сме и трайно и стабилно присъстваме на пазара на недвижимите имоти. Екипът е страхотен, активен, мотивиран, знаещ и можещ. Ние сме млади, образовани хора, тясно специализирани в сферата на недвижимите имоти (отдаване под наем, продажби, управление на недвижими имоти).