За контакти с фирмата:
гр. Пловдив, ул. Доброволец 4 0897813196
Регион: Пловдив
Град: Пловдив
Преглеждания: 6212
( Рейтинг 5.0 / 6)

Моделите ни се предлагат само в бутикови серии. Съобразени с капризите на модата, рокли ни носят и своя авторски отпечатък.

модна къща аглая пловдив, бутик и ателие аглея в пловдив
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • модна къща аглея
  • модна къща пловдив
  • бутик аглея пловдив
  • бутик пловдив
Модна къща АГЛАЯ Пловдив
Модна къща АГЛАЯ Пловдив
Модна къща АГЛАЯ Пловдив

Бутик "Аглая" е ателие, в което се изработват индивидуални булчински, абитуриентски и официални рокли за всеки вкус и по всеки размер.

Моделите ни се предлагат само в бутикови серии. Съобразени с капризите на модата, рокли ни носят и своя авторски отпечатък. Женствената линия на колекциите ни е запазената марка на модна къща "АГЛАЯ". Ръчните инкрустации на перли и кристали "Сваровски" подчертават характерните за всяка жена чар и елегантност.

 
бутик аглея пловдив
модна къща аглея пловдив
 

Класическото бяло, нюансите на екрю, шоколадово, прасковено, розово, златисто и сребристо подчертават нежността на женската кожа. Използваме различни видове тафта, американски и копринен сатен, органза,тюл, френска и италианска дантела, съчетани с богатство от различни видове мотиви със сребриста или златна нишка.

Ако желаете да бъдете бляскави и неповторими, ние сми готови да задоволим всичките Ви капризи. Можете да се свържете с нас на посочения телефон: 0897813196. За разглеждане на колекцията или проби, моля за предварителна уговорка.

бутик софия
 

За връзка с Бутик "Аглая" наберете телефон: 0897 813 196