За контакти с фирмата:
гр. Велико Търново 0879014411
Град: Велико Търново
Преглеждания: 12234
( Рейтинг 4.8 / 6)

Последно поколение ретортна УНИВЕРСАЛНА чугунена горелка. Изгаря въглища и въглищен прах, пелети, дървесен чипс както и костилки и орехови черупки, агропелети във Велико Търново

отопление-пелетни горелки еко старт 2015 велико търново
Добави коментар Запитване към Фирмата
 • горелки
 • пелетни
 • ретортни
 • универсални
 • твърдо гориво
 • дървесен чипс
 • полски
 • агропелети
 • универсална
 • горелка
 • пелети
 • въглища
Отопление-пелетни горелки Еко Старт 2015 Велико Търново
Отопление-пелетни горелки Еко Старт 2015 Велико Търново
Отопление-пелетни горелки Еко Старт 2015 Велико Търново
Отопление-пелетни горелки Еко Старт 2015 Велико Търново

Фирма Еко Старт 2015 работи в цялата страна!

Пелетни горелки, универсални на твърдо гориво от Еко Старт 2015 ЕООД

пелетни горелки

В условията на непрекъснато нарастващите цени на електроенергията и горивата, какво да изберем за отопление в къщи? Климатик, термопомпа, отопление с пелети? Всички тези неща са много практични и удобни, само че на каква цена? Особено актуален въпрос за България знаейки доходите на българина.

Системата може да изгаря всички видове материали: въглища, въглищен прах, дървени пелети, дървесен чипс, зърнени култури, стърготини, талаш.

Доскоро дървообработващите предприятия с радост подаряваха остатъците от дейноста си. Поради големия бум в производството на пелети, напоследък те започнаха да я продават или дори сами да произвеждат пелети. Няма да правя реклама, но до скоро едно от големите предприятия в Северна България продаваше отпадъчната си продукция на цена 15 лв. На тон. Сами сравнете тази цена с цените на всички енергосистеми на пазара. Преобразуването на котела може да се направи по два начина. Първията е да монтирате горелката на един от съществуващите отвори на котела. Метода е свързан с доста трудности при почистване на котел.

пелетни горелки велико търново

По-добрият и предпочитан метод е монтирането на котела върху стоманена основа, на която се монтира горелката (от ляво или от дясно). В долната част на съществуващият котел се изрязва отвор през който минава топлият въздух загряван от горелката. Голямото предимство на този метод е котела да преминава от автоматичен към нормален режим на работа.

Горелката се контролира от електронен блок, който разполага с четири сензора. Първият следи и регулира температурата на водата в системата. Вторият се свързва с помпата за топла вода. Другите два температурни сензора са защита срешу обратно изгаряне. Системата е зашитена от херметично затворен контейнер, така че обратното изгаряне е невъзможно.

 

Всички комплекти се предлагат с двугодишна гаранция. Предлагаме компоненти към съществуващите комплекти!

Предлагаме на вашето внимание, една особено практична и удобна система за автоматизация на котли. Имате вече вкъщи чугунен или ламаринен котел. Ние имаме решение за въстановяване на котела, така че да можете да продължите да го използвате. Но вече ще имате една напълно автоматизирана система за отопление на дома ви и то на цена с 60%-70% по-ниска от цената на нова система за отопление. Например автоматичната система, захранвана само с пелети.

еко старт велико търново
горелки велико търново
горелки велико търново

Телефон за връзка: 0879 014 411