За контакти с фирмата:
гр. София. бул. Искърско шосе №7 0885586071 0878901792
Регион: София
Град: София
Преглеждания: 3953
( Рейтинг 4.8 / 6)

Нашата компания Ви осигурява фантастично преживяване. Не само ние се стремим да задоволим всички Ваши очаквания, но и да ги надминем. Наличието на много години опит, ние знаем какво е най-добре и най-ефективно за вашите нужди.

виктория травел експерт - луксозни автомобили
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • трансфер от и до летище
  • организиран превоз
  • автомобили с водач
  • VIP услуги
  • трансфери до всички курорти
  • шофьор под наем
  • автобусни услуги в България и Европа

Наемете луксозни лимузини или Луксозни микробуси

автомобили под наем

Нашата компания Ви осигурява фантастично преживяване. Не само ние се стремим да задоволим всички Ваши очаквания, но и да ги надминем. Наличието на много години опит, ние знаем какво е най-добре и най-ефективно за вашите нужди. Това е начина, по който се гарантира плавен опит. Насладете се на пътуването си, попитайте за специални услуги, да за стигнете навреме, ние сме тук, за Вас.

Да бъдеш винаги актуален, най-добрите немски автомобили като Mercedes, Audi, BMW те са тук за вас. Всяка лимузина е луксозно оборудвана.

Колите са на разположение веднага, когато пожелаете. Като част от по-тясна мрежа, ние предлагаме всяка кола, която искате, на мястото, дата и час.

Всички наши служители са с професионален опитен, квалифицирани и с добри обноски. Отлични шофьорски умения, но и добро обслужване на клиентите. Нашите шофьори са надеждни и професионални. Те се стремят да отговарят на желанието на всеки клиент и желнието да ги накара да се чувстват напълно удовлетворени.

През годините сме имали късмет, за да придобием някои много добри бизнес партньори, с които си сътрудничим в хармония. Това ни дава възможност да предлагаме широка гама от услуги, докато всичко остава лесно и опростено за нашите клиенти. Ние се грижим за всеки един детайл.

Работата в екип е не само една дума за нас: секретари, мениджъри и координатори са всички работещи съвместно за Вас. Щастливите служители означава доволни клиенти.

Трансфер от и до летище

Организиран превоз

Автомобили с водач

VIP услуги

Трансфери до курорти

Трансфер от и до летище

луксозни автомобили
луксозни микробуси
луксозен транспорт

Виктория Травел Експерт ЕООД - Луксозни автомобили

Без значение от какво имате нужда, ние имаме перфектни превозните средства.

Ние предоставяме модерни и напълно оборудвани автомобили от топ германски производители, включително и лимузини, автобуси и микробуси.