За контакти с фирмата:
гр. Тетевен, ул Симеон Куманов 1 0898422402
Регион: Ловеч
Град: Тетевен
Преглеждания: 10835
( Рейтинг 4.8 / 6)

Сладкарска къща ИЗА, гр.Тетевен е създадена през 1992г. С над 20 годишния си опит фирма ИЗИЕН ЕООД и сладкарници ИЗА са радвали и продължават да радват безброй свои клиенти,както малки така и големи.

сватбени торти и сладкарските изделия от сладкарница иза
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • сладкарски изтеделия
  • сладкарница
  • сватбени торти Тетевен
  • сладкарски изделия Тетевен
  • сладкарница Тетевен
Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен
Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен
Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен
Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен
Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен

Сладкарски изделия от сладкарница Иза Тетевен

Сладкарска къща ИЗА Тетевен е създадена през 1992г. С над 20 годишния си опит фирма „ИЗИЕН ЕООД“ и сладкарници ИЗА са радвали и продължават да радват безброй свои клиенти,както малки така и големи.

Нашият екип се състои от добре подготвени специалисти, които с радост ще изпълнят всеки Ваш каприз, всяко невероятно хрумване, ще превърнат в торта любимата играчка на Вашето дете, ще облекат в съвършен вкус и форма всяка Ваша сладка фантазия, ще имате уникалната възможност да бъдете дизайнер на Вашата торта. Ние държим на всички малки детайли, които създават празнично настроение.

За нас всеки клиент е важен. Ние ценим нашата марка и с професионализъм и прецизност се стараем тя да става все по-добра. Гордеем се с това, което правим, и с начина, по който го правим. Поддържаме отговорно най-високи стандарти в целия процес на нашия бизнес. Стремим се да бъдем най-добрите - ние винаги се учим, и винаги търсим подобренията и иновациите.

ДЕТСКИ 3D ТОРТИ

ДЕТСКИ ТОРТИ KARDASIS

ПРАЗНИЧНИ ТОРТИ

СВАТБЕНИ ТОРТИ

СЛАДКИШИ

СТАНДАРТНИ ТОРТИ

ТОРТИ ЗА КРЪЩЕНЕ

ТОРТИ С ФОТО ДЕКОР

Високи цели

Поставяме си високи цели, борим се да ги надминем и се радваме на успеха си. Традиция е във всяка следваща година броя на клиентите ни да се увеличава. И в бъдеще ще се постараем да запазим гласуваното доверие и традицията да продължава.

празнични торти
сладкиши
сватбени торти
торти с фото декор
 

Посетете ни днес!

Посетете ни днес и вкусете от истинската наслада на направените от нас изделия. Посещаването на Сладкарница Иза води до пристрастяване, моля внимавайте, когато идвате, гледайте винаги да бъдете с голяма компания, която може да ви откъсне от витрините ни.