За контакти с фирмата:
гр. Плевен, ул. Г.М.Димитров 98 0887100712
Регион: Плевен
Град: Плевен
Преглеждания: 8105
( Рейтинг 3.5 / 6)

Ася Стил ООД е създадена през 2005 година и развива дейност производство и търговия на работно и униформено облекло и лични предпазни средства.

работно облекло ася стил плевен, фирмено облекло плевен
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • работно облекло
работно фирмено облекло

Работно фирмено облекло Ася Стил ООД

Ася Стил ООД е създадена през 2005 година и развива дейност производство и търговия на работно и униформено облекло и лични предпазни средства. Началото е поставено с търговска дейност и отварянето на магазин в град Плевен, в който и до днес фирмата излага и предлага своята продукция. Ася Стил успява бързо да привлече интерес и нови клиенти, което довежда до разрастване на бизнеса. Увеличилото се търсене, брой клиенти и нови пазари изискват конкурентоспособност.

Две години по-късно собствена производствена база вече е факт и малък екип от професионалисти започва да произвежда първите модели работни дрехи. Вече повече от 10 години Ася Стил ООД произвежда работно облекло от всякакъв вид. Всички, които се нуждаят от удобство, защита и не на последно място спретнат вид на работното си място, могат да намерят подходящи модели, материи, съобразени с техните нужди. Фирмата се старае да предлага качество, актуални модели, функционални кройки и издържан външен вид във всеки един артикул, било то медицинска туника, работен полугащеризон или готварско боне.

Мисия и Визия

работно облекло плевен

Още от създаването си Ася Стил ООД печели своите клиенти с безкомпромисно качество, удобство и перфектна визия на своята продукция. Вярваме, че работното облекло е лицето на фирмата. Ето защо, се стараем да предлагаме на всеки един от своите клиенти облекло, което не само ще създаде комфорта и защитата на работното място, но ще дадат увереност и „настроение за работа“ на тези, които ги носят. Ние се отнасяме с уважение и коректност към нашите клиенти и всеки ден работим, за да им бъдем от полза. За нас, екипа на Ася Стил, е важно да предложим оптимални решения за работния процес на клиентите и да им помогнем и подкрепим, за да са успешни.

Ася Стил ООД - Работно облекло Плевен

фирмено облекло плевен
фирмено облекло
работно облекло плевен