За контакти с фирмата:
гр. Варна, ул. Дубровник 7, вх. В, ет. 4, ап. 58 0883310441 0888172342
Регион: Варна
Град: Долни чифлик
Преглеждания: 6645
( Рейтинг 3.5 / 6)

Полификс ЕООД се занимава с производство, продажба и доставяне на висококачествени дървестни пелети. Чрез обработване на качествен дървесен материал и работа на професионален екип фирмата успява да се наложи успе

дървесни пелети полификс еоод
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • еко пелети
  • дървесни пелети
  • пелети варна
  • производство на пелети
  • продажба на пелети варна
  • дървесен материал
  • отопление на пелети
  • качествени пелети

Дървесни пелети Полификс Варна
Производство и продажба на еко пелети

Полификс ЕООД е създадена през 2012г. и се занимава с производство, продажба и доставяне на висококачествени дървестни пелети. Чрез обработване на качествен дървесен материал и работа на професионален екип фирмата успява да се наложи успешно на вътрешния и международен пазар.

Полификс е креативна и гъвкава компания, стараеща се да предлага висококачествени продукти на добри цени, задоволявайки нуждите на клиентите си. Чрез предлаганите от нас продукти ние ви осигуряваме топлина и уют за вашия дом и спестявате: време, пари, вредни емисии в околната среда.

Полификс произвежда 100% дървестни пелети от отбрана биомаса с голямо КПД /85 % – 95 %/ при горене и поради качествата си, пелетите изгарят почти напълно – максималното пепелно съдържание е 1,5 %. Така времето между две поредни зареждания на камината е между два и пет дни. За сравнение калоричността на дървата за огрев е 3440 ккал/кг. Един тон пелети има енергийна равностойност на 445 литра течно гориво. Дървесните пелетите, които произвеждаме са с цилиндрична форма и с размер 6 мм в диаметър и дължина от 15мм до 20 мм. Готовите пелети се пакетират в чували от 15 кг. Пелетите от дървена маса са екологично и много перспективно гориво, което се използва за създаване на топлина. Използването на котли и печки с дървесни пелети е реална алтернатива на познатото ни отопление на дърва.

Еко пелетитe, произведени от Полификс, са висококачествени и с доказан ефект. Те са тествани в акредитирана лаборатория и разполагат със сертификат за качество на готовия продукт – КЛАС А1. Това е доказателство за висока калоричност, ниски нива на процентно съдържания на влага и сяра, както и нисък процент на пепел след изгаряне, които осигуряват безпроблемно използване на отоплителните системи на пелети. Чрез процеса на сертифициране се съблюдава и контролира процесът на производството и качеството на произведените пелети. Такова сертифициране се извършва в цял свят.

Предлагаме транспорт на изгодна цена, както и съхраняване на закупените от Вас пелети на склад в град Долни чифлик. Има възможност за график на доставките на пелети на няколко пъти, в случай че нямате достатъчно място за съхранение.