За контакти с фирмата:
гр. Бургас, ул. Фердинандова 78 0899981754
Регион: Бургас
Град: Бургас
Преглеждания: 6087
( Рейтинг 3.9 / 6)

Фирма Калекс 10 се занимава с входни и интериорни врати. Внос от Китай и Германия. Работим с немската фирма Classen. Изработваме и български врати по поръчка

входни и интериорни врати калекс 10 - подови настилки, ламиниран паркет
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • интериорни врати Бургас
  • входни врати
  • български врати
  • врати по поръчка
  • Classen
  • ламиниран паркет Egger
  • подови настилки
Калекс 10 - Входни и интериорни врати Бургас
Калекс 10 - Входни и интериорни врати Бургас
Калекс 10 - Входни и интериорни врати Бургас
Калекс 10 - Входни и интериорни врати Бургас
Калекс 10 - Входни и интериорни врати Бургас

Калекс 10 ЕООД – Входни и интериорни врати

Фирмата работи главно с входни и интериорни врати. Поддържаме на склад интериорни врати внос от Китай и внос от Германия. Работим с немската фирма Classen за интериорни врати.
Изработваме и български врати по поръчка, като от тях поддържаме една малка част в наличност, за клиентите които държат на българското, но нямат време да изчакат своята индивидуална изработка.
Наличността, която се поддържа от българските интериорни врати е на фирма Евростил – най-голямата фабрика за производство на български врати на територията на България към дадения момент.

Входните ни врати са внос от Китай и Турция. Изработваме и входни врати от масив – ръчна дърворезба, които са идеални за къщи и вили – предназначени за външни атмосферни влияния. Днешната ни работа е посветена в света на вратите, но освен нея фирмата предлага богата гама за обзавеждане на дома и офиса.

Подова настилка – ламиниран паркет Egger – немско качество.

За кухнята всякакво оборудване – изключително добри в областта на мивки и смесителни батерии. Можем да открием подходящата мивка за всеки – от неръждаема стомана /алпака/, през полимер мрамор, полимер бетон, граниксит до истински гранит. Обзавеждането на баня също е предизвикателство за нас – преди години фирмата стартира своята дейност именно в това направление и сме единствени представители за гр. Бургас на Сторгозия пласт – изработка на шкафове за баня от ПВЦ по индивидуални проекти и размери.