За контакти с фирмата:
с. Баните, ул. Хан Аспарух 2 0887837148 0887837148
Регион: Смолян
Град: Смолян
Преглеждания: 5393
( Рейтинг 6.0 / 6)

Комплексът разполага с модерна апаратура, квалифицирани медицински кадри и минерална вода. Центърът за рехабилитация включва четири кабини за физиотерапия, салон за лечебна гимнастика, две кабини за масаж и сектор за парафинолечение.

хотел родопа баните
Добави коментар Запитване към Фирмата
  • хотел Родопа
  • къща за гости
  • хотел в Смолян
Хотел Родопа Баните
Хотел Родопа Баните
Хотел Родопа Баните
Хотел Родопа Баните
Хотел Родопа Баните
Хотел Родопа Баните

Село Баните

Красивото смолянско село Баните се намира дълбоко в пазвите на величествената Родопа планина, по поречието на река Малка Арда, на 750 метра надморска височина. Баните е известно с минералната вода, чиято температура при извиране е 43° С и е единствена в България. Според преданията топлият минерален извор датира от римско време. Разкритите древни останки от баня свидетелстват, че и преди стотици години водата се е ползвала за лечение. Живописната планинска природа, термалният минерален извор, чистият и свеж въздух създават неповторима атмосфера в това планинско село. В последните няколко години то се превърна в притегателен център за туристите.

Балнеолечение

Можете да се възползвате от чудодейните лечебни свойства на минералната вода и в хотела. Една вана ще свали умората и ще ви разтовари. Областите на действие най-често се свързват със заболявания на опорно-двигателния апарат - артроза /шипове/ и всички видове артрити, със заболявания като дискови хернии, дископатии, неврити, невралгии, остеопороза, както и гастрити, язви, колити, камъни в жлъчните пътища и бъбреците.

Профилактика и рехабилитация

В базата се извършва профилактика и рехабилитация. Комплексът разполага с модерна апаратура, квалифицирани медицински кадри и минерална вода.

Къща за гости „Родопа“ разполага с 5 апартамента, механа, тенис маса и чудесна лятна градина. Неповторим уют създава вътрешният дизайн на хотела, в който преобладава дървото. Гостите усещат духа на родопската къща и традицията. Дискретно присъстват и новите елементи в обзавеждането, както подобава на един модерен хотел.

hotel-rodopa